Voor bedrijven

Psychologie Praktijk Tendor

Durf te ontwikkelen

COACHING VOOR UW WERKNEMER

 

Tendor ondersteunt mensen en organisaties bij vragen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, loopbaanbegeleiding en beroepskeuze. Door testen, gesprekken of coaching van een ervaren psycholoog lukt het uw werknemer om zicht te krijgen op zijn of haar eigen mogelijkheden en beter te presteren op hun werk.

TENDOR VOOR BEDRIJFSMATIGE OPLOSSINGEN

 

OF HET NOU GAAT OM COACHING VOOR EEN INDIVIDUELE WERKNEMER, EEN ASSESSMENT OF HET TRAINEN VAN EEN TEAMS; TENDOR KAN U WERK UIT HANDEN NEMEN.

 

 

IN EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK KUNNEN WE UW BEHOEFTE DOORNEMEN EN UITPLUIZEN WAT NODIG IS OM UW AFDELING BETER TE LATEN WERKEN. OF OM UW PERSONEEL WEER GELUKKIG TE LATEN FUNCTIONEREN.

 

 

MISSCHIEN IS ER SPRAKE VAN INTERNE MOBILITEIT EN WILT U WETEN OF DE KANDIDAAT PASSEND IS EN DE JUISTE CAPACITEITEN HEEFT. EEN MAATWERK-ASSESSMENT IS DE OPLOSSING OM TE KOMEN TOT MEER ZEKERHEID.

 

 

 

GROEI

Vrijblijvend kennismaken

Samen onderzoeken wat nodig is

 

Ook voor bedrijven geldt: gratis en vrijblijvend kennismaken met Tendor. Na het oriƫnterende gesprek volgt een specifieke maatwerk-offerte met concrete doelen en werkwijze. Op basis daarvan kunt u rustig beslissen wat u wilt inzetten en wanneer.

 

 

LOOPBAANCOACHING OP MAAT GEMAAKT VOOR UW BEDRIJF